Coolt med horskor???

Lite modesnack på G här nu. Jag var brudtärna på ett bröllop och det kom en massa utländska gäster som bla brudens syrra från Kroatien. Det hon märkte med svenskt mode är hur tjejerna ser likadana ut. Hon och hennes man tycker att svenska tjejer är otroligt vackra men ingen är unik. Alla har den galna Britney tofsen på huvudet, en kort skinnjacka, typ en T-shirt som de kallar klänning och MC-boots ELLER det nya modet, horskor:)

 

 

Ska vi alla ut på gatan och köpa lite sex nu? Ärligt hur störande fula är inte dessa idiotiska skor????

 

... å så luffar-mode... blääähhhh... Hela STHLM har blivit galen...

 

 


OMG Alexander Wangs fläta!!!! (skämt)

OK! Alla hyllar ngn jvl Alexander Wang med ”säsongens fläta” (som min mormor och alla andra juggekvinnor hade typ på 30-talet) och några idiotiska trasor som kostar en förmögenhet. Varannan bloggerska lägger upp nedersta bilden. Men det jag är orolig för är de saker som jag har ringat in nedan???

 

 

Ja just det, det som jag fastnade för var VERKLIGEN flätorna och traskläder!! NOT!!! Jag svär det sitter några pedofila makthavare som styr hela jvl modeindustri så att allt och alla ska påminna om barn och småkillar för de här tjejerna slutade vara "kvinnor" för länge sedan!!


Bosnien rules:)




GUD vilken skön röst och bra låtval, och så är han Bosnier såklart. Skit skön snubbe:)

Efterblivna idioter!!

Jag är fortfarande sjuk. Jag gick till jobbet idag men efter typ 30 minuter sa jag till min chef att jag går hem. Jag mår så dåligt av det! Jag får skuldkänslor när jag är sjuk och inte kan jobba, speciellt nu när alla högsta chefer är på oss med sjuksiffror.

 

Iaf, satte mig nu och läste en oroande artikel. Jag blir både förbannad men också så sorgsen så att det inte går att förklara. En liten tjej ifrån Jemen väckte stor uppmärksamhet förra året då hon ansökte skilsmässa när hon var ENDAST 8 år gammal från sin då 30 årige man! Hon berättade att varje gång hon gick ut på gården för att leka så drog han henne in i sovrummet och gjorde saker med henne. Jag ville bara gråta när jag läste detta. Hon fick skilsmässa av högsta domstolen som även skickade in lagändringar så att barnen skulle skyddas, men det gick inte igenom. Motståndarna, som även presidenten stödjer, menade att lagändringen gick emot Islam?!?!?!?!?!? What the fuck. Jag är muslim och tro mig när jag säger att det inte står någonstans i heliga boken om att Gud tillåter att gifta sig med småbarn, våldta dem och sälja dem vidare!

 

Jävla efterblivna idioter, borde kastrera all sådana män! Nu har denna lilla tjej blivit bortgift av sin idiotiska pappa igen som 11 årig och nu vid 12 års ålder dog hon medan hon i tre dagar hade försökt föda ett barn!


Sommaren 2010? Vem orkar!!!!

OK, nu är andra säsongen av True Blood avslutad och de lämnade en sådan hemsk cliffhanger att jag vill strypa regissören! Vad ska jag göra nu? Nästa säsong börjar visas juni 2010! Ska vi behöva vänta 9 månader!!!! Vad ska jag vara beroende av nu? Har läst ut alla böcker, tittat igenom alla avsnitt en massa gånger.

Hur ska jag klara mig utan dessa två?

Förresten visste ni att dessa två blev helt kära i varandra under inspelningarna och har förlovat sig nu!!


och utan vår Alex?

NEW MOON förlängd trailer...

Jag vill bara lägga mig och vakna den 20:e november när New Moon har premiär i Sverige!!!!!!
Det ser mycket bättre ut än den första filmen tack vare regissör bytet, som ex sminket är mycket bättre, ingen blå-grå film utan en varm färg och så kommer nya vampyrer och varulvarna introduceras. WOHOOOOO... Nu behöver jag hitta någon som kan tänkas gå på premiären med mig då alla jag känner vägrar, de tycker Twilight sucks men försäljningssiffrorna säger något annat såklart:))))




Tarantino does it again...

Jag har varit inlåst i hemmet pga förkylningen och yrsel, kunde verkligen inte ta mig ut. Min man fick nog så han tyckte att jag skulle klara av bio, man sitter ju och tittar på film. Det var en utmaning då bildskärmen var enorm så min yrsel blev ännu värre då vi fick sitta på tredje raden. Min näsa började rinna, jag hostade konstant, jag tror att kanske några blev irriterade.. just det och filmen var 2h 36 min lång.

 

Vi såg The Inglorious Basterds (fick jag stavningen rätt nu?). Filmen är välfylld av Tarantinos detaljer som verkligen skapar stämningen. Flera olika berättelser som sammanflätas. Smarta repliker, alla tyskar som pratar tyska är tyskar och det finns väääldigt många humoristiska inslag!! Brad Pitt fick mig asgarva när han skulle låtsas vara Italienare (när han verkligen är en sydstats general med riktig sydstats dialekt) och säga "arrivederci"!!! Rekommenderar den varm, dock finns det lite brutala och blodiga scener för er som inte tål sådant.




It sparkles!!!! USCH & BLÄH

ÄRLIGT!!! Behöver jag ens kommentera denna galenhet??? En dildo som glittrar och är kall så att det känns ”like your doing it with that dude from Twilight” OMG… Det här är för löjligt och för mycket…

 


Vampyr hysteri???

Har just sett pilotavsnittet för serien Vampire Diaries som är baserat på böcker såklart. Måste påminna alla om att de här böckerna kom ut på 90-talet, dvs före alla Twilight böcker. När jag var typ 13 år var jag helt besatt av dessa böcker och se nu, 13 år efteråt har det blivit en TV-serie. Avsnittet var inte riktigt i min smak, typisk CW produktion av tonårsserier. Det kändes inte genuint, skådespelarna var så opassande, de stämde ju inte alls överens med böckerna + att han Stephen (som går typ i High School) ser ut som en lärare och inte elev. Många klichéer under typ 40 minuter lång avsnitt (dimma, kråkor, kyrkogård osv)

MEN bara för att dessa var mina favvo ungdomsböcker hejar jag på detta såklart, även om det suger men ändå:)


Ska jag?

Det har varit en evighet sedan jag har köpt något till mig själv. Har inte haft lust helt enkel, tills nu. Var inne på H&M sidan och såg dessa mysiga must-have höst items. Ska jag "gå vidare till kassan"??


That man is H-O-T!!! Dagens salut!

Idag diskuterade jag, Tina och Yasna lite om den nya filmen som har premiär nu på fredag. Yasna visste inte vilken film det var och vilken skådespelare och jag flippade ut såklart. När jag visade henne denna gudomliga grekiska guden Gerard så blev vi väl lite fnittriga. Denna människa är bara SEXY! Hela han skriker "I am sexy". Riktig man med Scottish accent.... grrrrrrrrrrr.....bara titta på honom....

 

 

 

Den nya filmen heter "The ugly truth" och hans motspelerska är den lika sexiga Katherine Heigl. Sicken par...



Dagens SALUT...

...går överaskande nog till Sofie Fahrman pga hennes "killer abs"! Den tjejen är vältränad och ser görsnygg ut!
Jag salutar henne!!



H&M "mulliga" modell?

H&M måste omvärdera lite saker och ting efter senaste katalogen som jag har fått i brevlådan. Jag vet vad det innebär att vara modell idag, storleken måste vara typ max 32-34 för att kunna visa upp kläder. Jag bryr mig vanligtvist inte för jag vet att verkligheten inte är sådan, inte för att det inte finns naturliga smala och hälsosamma tjejer, men ni förstår vad jag menar. IAF medan jag bläddrar genom katalogen kommer jag till BIB sidorna (dvs Big and Beautiful stl 44-54) och svimmar nästan av att se ”modellen” som ska representera mulligare tjejer och även mer än mulliga tjejer (se nedan). ÄRLIGT jag blir rädd när jag ser henne som modell för större storlekar. Hon själv drar säkert max stl 38-40!!!

 

(snygg hårfärg förresten och otroligt vacker tjej)

 

Däremot anser H&M att majoriteten av svenska tjejer ser eller ska se ut som tjejen nedan.

 

 


Sjuk val av karriär...

Satt på jobbet och skummade igenom aftonbladet och hittade en liten artikel om en svensk porrstjärna ( ni vet AB har såååå bra kvalitativa nyheter…) och blev faktiskt lite nyfiken på denna tjej. En helt vanlig tjej uppväxt i STHLM förort som blir en riktig hardcore porrstjärna i Hollywood. Jag har aldrig förstått hur man kommer så ”snett” i livet. Vilka vägar leder till något så självförstörande. Hon är säkerligen helt övertygad om att det hon gör mår hon bra av. Däremot kan hon knappast övertyga någon om det. Visste det är hennes sak och hennes val, alla väljer sina vägar men att hon inte mår dåligt av det kan jag bara inte tro på.

 

Hennes artistnamn är Puma Swede och jag googlade henne. Upp poppade hennes egna blogg och jag (idioten) öppnade och bläddrade igenom. Herregud, efter det blev jag ännumer övertygad om att den tjejen inte tycker om sig själv så mycket, hon kan inte tycka att hon är värd något. Om ni vågar kan ni se hennes blogg här http://www.pumaswede.net/.


Smarta bloggtips??? NOT

Ibland undrar jag vad de här fjortisarna bloggerskor tänker med? Inte är det hjärnan iaf. På blogg.se så finns det alltid en lista på de mest lästa blogg och ibland går jag in för att se vad andra skriver om. Det finns en massa roliga blogg och så finns det slösseri-med-tid-blogg. Det finns en som heter Laila, typisk blonderad, översminkad småtjej med sååååååå smartaaaa och braaaa tips…NOT!!

 

Iaf mina ögon fastnade för hennes beskrivning om hur hon sminkar sig..OMG..hahahah…spana in hennes lista:

 

”Har fått många frågor om hur jag sminkar mig. Så här har ni dagens facit:

Hudkräm Aloe Vera
Fundation
Solpuder
Vit ögonskugga
Flytande kajal
på övre och under ögonfransar
Svart Mascara
Lila ögonskugga
Svart Eyeliner
Ögonbrynspenna
Läpppenna
Läppstift
Rouge
solpuder

Klart!”


KLART?!?!? Om alla sminkade sig så här mckt varje dag skulle 3-4 timmar/dag av mitt liv vara stående framför badrumsspegel! Jag hoppas verkligen att hon iaf pratar om typ partysmink (även om det är för mckt) och inte varje dag smink.

 

THE WORLD HAS GONE CRAZY!!!


RSS 2.0