True Blood frenzy...

Det som är mest positiv med att vara tillbaka till Sverige är att hela 4 avsnitt av True Blood väntar på att bli tittade av mig. Jag har redan lyckats se 3 avsnitt och nu laddas det flera. YIPPIIII!!! Om ni FORTFARANDE inte har sett serien då är ni ensamma om det!

 

Nästa söndag är det sista avsnittet av säsong 2 och det är så jäkla spännande. Jag vet, jag har ju läst ut alla böcker men serien har en helt annan twist. Ser verkligen framemot säsong 3 då flera nya karraktärer kommer att dyka upp, speciellt varulven Alcide Herveaux. Undrar vem som kommer att spela honom?!?…. Iaf njut av lite fotos av de URSNYGGA Alex och Stephen … De blir bara hetare!!!

 

 


Back to ice age...

I am BACK….. and it SUCKS big time!!!! Så fort jag gick over gränsen till Sverige började det ösregna, termometern i bilen visade “hela 13 grader” och alla muskler, ben och leder i min kropp började värka. Just det, fuktigheten kröp in jäkla snabbt i min kropp. Under den hela månaden då vi har varit på vift över Balkan halvön har det inte varit en dag under 30 grader.

 

Utöver det så får jag besök av jobbiga fru Mens under resan, snacka om att känna sig ofräsch, finns ingen chans att jag kan lägga upp benen på handfatet på någon offentlig toa mellan Hannover och Hamburg!?! Vi anländer till Borås ca 03.00 och där väntar en massa räkningar. Ni vet man får alltid brev på att man måste betala någonting men det är aldrig någon som skickar en utbetalning till mig!!!!

 

Nästa dag måste jag till Willys för hela köket är tom. Jag hann inte ens duscha, har onormala smärtor i magen och handlar där i en timme för över 1000 sek. Däremot var jag ju glad eftersom jag hade ju den där jävla självutchecknings grej så att jag slapp stå i kön och packa alla grejer vid kassan. NÄHE drar det idiotiska kortet i maskinen och det visar att jag ändå måste packa upp alla 4 fulla papperspåsar pga deras jävla stickprov som de gör kontroller på.

 

Jag flippade ut, jag var hungrig, jag stank och jag hade ont så jag tog ut allt över den stackars tjejen som inte vågade säga något. Vanligtvis skulle jag inte vara så otrevlig och skrika men kom ihåg jag hade nyss varit en hel månad I Bosnien, Kroatien och Montenegro där folk skriker och slåss med varandra utan egentlig orsak. Jag sa till henne ”jag lämnar vagnen här så får ni lämna tillbaka allt själva jvl idioter”.

 

Däremot slog det till i mig att de kan tro då att jag inte hade scannat några varor och därför var aggressiv, och ärligt talat NO WAY att jag måste gå till någon annan affär och handla allt IGEN! Så jag gav upp och bara kastade alla varor på bandet….och jag vände inte streckkoderna för att underlätta!!!!!TAKE THAT!!


RSS 2.0