No shame in loving Twilight Saga!!

Nu är det gjort, jag är så glad och vill göra det igen! Jag har ÄNTLIGEN sett New Moon!!!! WOOHOOO

 

Jag har ju försökt gå och se filmen men blev ju sjuk i två veckor, alla mina arbetskamrater och vänner gick för att se den så det blev bara jag kvar. Hade ingen att gå med och se filmen, men då kom brorsan och därefter gubben och ställde upp som frivilliga.

 

Min bror hade redan sett twilight och faktiskt gillade den men min man hade inte sett filmen och hade redan bestämt sig för att hata allt som har med Robert Pattinsson att göra och Twilight för han är en av dem ”haters”!! TRO MIG när jag säger han är omvänd nu!!! Hahahah

 

Vi  satte oss i våra fåtöljer och han sa bara spydiga kommentarer, filmen började och han la sitt huvud på min axel för att ”sova” under filmen. HA!!!! Efter typ 10 min var han hur pigg som helst och tyckte att kristen Stewart var HOT, Jacob var cool och han älskade vargarna! Dock går han emot mitt tyckte för Edward och vampyrvärlden, enbart för att reta mig. Ni vet han har bestämt sig från början att hela Twilight världen är löjlig så även om han gillar filmen nu måste han hitta något att gå emot. Men det spelar ingen roll för nu är han också FAST!!! Ahahah

Det roligaste var att det var ganska många killar på bion. Min man sa att riktiga män sitter hemma och tittar på El Clasico och bara tjejer och bögar är på bio och tittar på New Moon, well guess my man is gay.  Vi träffade på brorsans arbetskompis som också ”gick med sin syrra” för att se New Moon. Varför kan inte killar erkänna att Twilight är bra och cool?!?!? Fegisar…

 

PS. Hur bra var inte Taylor som spelade Jacb, fy och jag som var tveksam över honom..


 


The man of the day...

... är denna underbara, sexiga och heta rockguden; Chris Cornell. Om det finns någon som inte håller med så kan ni inget om livet och smaken är långt och djupt  införd i baken!!!!




Look out for the Queers...

..men what the F***! Eftersom jag ä lite småkär i mega gayen Adam Lambert och har suttit hemma nu i 2 veckor så har jag enbart läst skvaller. Nu har typ helvetet brakat loss där borta i USA pga ett uppträdande på American Music Awards där han:


1. tar sig i skrevet (hur mng ggr har inte MJ och Madonna gjort det?)
2. stimulerar oralsex med en av dansarna
3. hånglar upp en manlig dansare


Dubbelmoral på hög nivå och gissa pga, för att det är lite guy on guy action! Jag tror att de ultra kristna höger i USA sitter i smyg och r****r loss till honom och det är DET de är rädda för.


Well I dont mind famträdandet, den är cool and me like it!!!

 


Make it POP!!!

 

Ibland vaknar jag ur min rockbubbla och börjar gilla pop. Denna gång är jag helt vaken och har varit såld på denna låt i smyg i några veckor nu. Låten och videon är så heta och påminner mig mycket om de böcker jag läser nu, dvs lite mörk och väääldigt farligt (I ain’t no princess, maybee more a dark mistress or dominatrix).

 


Svär har aldrig sätt en kille passa så bra i sotade svarta ögon som denna kille...


Om ni vill komma in i stämmningen och drömma bort er långt infrån denna värld läs då ALLA böcker skrivna av Laurel K Hamilton, STARKT REKOMMENDERAT!!!


Candy...

Vilka fina grejer jag är sugen på nu när lönen närmar sig.









Sicko dayz...

Mina kära vänner sorry för att bloggen har varit lite tunn de senaste dagarna. Jag har varit sjuk nu i några dagar och idag är den första dagen jag känner mig lite bättre.

 

Över helgen kände jag mig lite dålig, på måndagen ännumer och på tisdagen var det katastrof. Jag hade bröstsmärtor, frossa, feber och huvudvärk, dvs alla symptomer för den idiotiska svin-skit-influensa. Min läkare (min fina pappa) tvingde mig ner till vårdcentralen till honom, han beställde alla möjliga prover åt mig. Gick ner till provtagningen och va skitskraj, jag bara hatar sjukhus, nålar och allt som har att göra med det. Hon som skulle ta proverna var så opersonlig och långsam, kunde inte hitta mina blodkärlor och nu har jag ett stort blått blåmärke i armen pga hur idiotiskt hon gör sitt jobb. Fick senare veta av mamma att mormor hade varit hos henne och hon hade missat hennes blodkärl så att alla prover misslyckades och hon stackaren måste göra om det.

 

IAF hon tog typ 5 flaskor av mitt blod, tog svininfluensa provet (ett jvl ståltråd med tops in i näsa, mysigt NOT). Därefter gick jag till pappas kontor och han ville titta på min hals, lyssna på hjärtat och lungorna osv. Han tog min syreomsättning och puls, pulsen var SKITHÖG, typ 114, däefter tog han mitt blodtryck och det var LÅGT, 80/50. Pappa blev direkt panikslagen, han fattade inte hur jag kunde stå på benen med de siffrorna, han ville mäta EKG på mig, kort sagt PANIC!!!!  Jag sa till honom att jag har just tagit en massa prover och är fortfarande skitskraj och nervös, har feber SAMT mens! När jag lugnade ner mig lite tog han blodtryck igen och det var normalt. Sedan skickade han mig till röntgen för att ta lite snygga foto på mina lungor.

 

Nu har pappa ringt mig och provsvaren har kommit, allt är OK, ingen jävla svininfluensa men någon bakteriell virus i lungorna som läks.


Spelar sönder...



... denna helt underbara, sensuella och förföriska låt. USCH och FY vad den är bra....




This is enough for me...

.. of "This is it". Var inte helt och hållet begaistrad över att vi ska gå och titta på denna "sångsamling" på bio. Emellertid gick jag med på att se den pga andra fina vänner som skulle se den med oss. Det blev lite mat innan och sedan raka vägen till Bergakungen. OMG 2 timmar amatör filmning av en undernärd och lite weird MJ. Vänta hellre på att det ska komma ut på TV inom typ 2 år eller ngt, INTE betala bio för att se detta. Jag kunde lika gärna lyssnat på alla låtar hemma på Spotify istället.

Däremot måste jag säga att om han hade levt till denna show så hade den blivit ASBRA, synd...




iloveMI

Fick inspiration av fina Aida och ritade henne. Hoppas ni vet vem hon är? Om inte gå in på hennes blogg som handlar om hennes fab life in Milano.




... och så har jag ritat lite mer bilder. Jag försökte rita mig själv men inte så lik. Därefter ritade jag Goga, min bästakompis fina syrra och en space girl.









I want it all.....

... and I want it now.

GUD vilka fina grejer de har fått in på hm.com.







Jag vill haaaaaaaaa.......

New Moon mania....


OH OH OH OH biljetterna är köpta och den 22:a november kl 21.00 kommer 7 tjejer att skrika av lycka eftersom DÅ mina damer och herrar ska vi njuta av romantiska vampyrer, sexiga varulvar och hopplös kärlek i 2H.30MIN!

(Måste påminna att vi alla är över 20 år gamla, vissa gifta och vissa ännu äldre men det hindrar oss inte av att vara som tonåringar...)




I kissed a girl...

Henne skulle jag kyssa när som helst för att hon ger mig inspiration att rita, och så är hon så söt och så vacker så jag skulle ge henne en kyss för det oxå...



(Katy Perry såklart!)

RSS 2.0