Eurovision 2009



Ok jag är en riktig Eurovision tönt men jag verkligen älskar årets grupp som ska representera mitt hemland. Rockgrupp Regina som var ganska populära i hela Jugoslavien i slutet av 80-talet. Sarajevo 2010 kanske? I HOPE!

Ikea time...



Igår tog jag en sväng till Göteborg för afterwork med min man och några kompisar men innan dess åkte vi till Bäckebol köpcentret och smög in på Ikea:) Vi var otroligt sugna på att köpa några växter eftersom vi båda två är galna i växter (även om dem då och då dör eftersom vi glömt vattna). Vi blev så förtjusta i Bonsai träd som jag såg hos min syster (bästa kompis) Biljana i Oslo. Vi köpte även en stor växt som vi ska i en stor fin kruka i något ljust hörn.

Idag måste jag ut i lilla Borås för att införskaffa fina krukor till vårt träd och vår Bonsai då dem vi såg på Ikea var otroligt fula.

 

På Afterwork var vi Slottsskogen och njöt av det underbara vädret. Därefter satte vi oss på en mysig grekisk restaurang Kalimera på Linnégatan. Maten var överraskande god, jag beställde bara en varm förrätt med scampi och musslor i vitvinssås och GUD vad gott det var. Jag ska säkerligen återkomma dit igen.


Billigt och basic



På väg från jobbet igår hoppade jag in på Gina fjortisaffär för att inhandla några hårnålar och provade denna säckiga goding, and I like´d it! Inget speciellt men sådär slappt och enkelt man kan ha på sig under dagen:) Å så var det billigt också and that we like:)

Bills bills bills...



Så nu är den här, the B-day..BILLS BILLS BILLS. Det suger så mycket att betala så jädrans mycket för vissa onödiga grejer. Det värsta jag vet att betala är TV&Radiotjänst, whats up with that? Ska de snart börja ta betalt för radio över datan eftersom jag inte äger en RADIO! De kan kanske börja betalt för varje knappning på fjärrkontrollen! USCH!

Nä nu ska jag supa mig full med kaffe så att jag glömmer att tusentals kronor har försvunnit från mitt konto:(

Who dosen't want to break free...



Man kan bara älska detta....

It´s official..I am a proud LOTR NERD!



Lite statistik:

Jag har sett alla tre delar av Härskarringen, jag har hela samlingen och även alla dokumentär kring denna film. Jag är även en stolt ägare till en 2000 sidor bok med hela trilogin som jag har läst igenom och jag kan agera alla tre filmer, alla repliker som alla säger i filmen. Jag har set alla tre delar sisådär 100 ggr var. Förra veckan kröp jag ner i sängen och hade LOTR maraton för andra veckan i rad denna månad. Till slut tycker min älskling att nu räcker det för att han har mardrömmar om alla Uruk`hais och Nazguls och han tycker att jag är världens tönt. Men jag kan inte hjälpa det!!!! Så nu ska jag banne mig motstå alla kommentarer och ännu en gång köra igång min LOTR maraton! WHO WILL JOIN ME?

 

PS. JA jag tycker att Aragorn, Legolas och även lilla dvärgen är HOTTA!.DS



 

Mitt första försök...

 
Bläddrade genom Asos.com och mina små mandel ögon
fastnade för den här godingen. Lite Aragorn FASHION här men
"me like Aragorn":) och med bältet vill jag ha de här godingarna oxå:)

Välkommen till min nya blogg!

Jag fattar noll men jag ska försöka sätta igång this shit nu..ge mig lite tid bara:) VAR HÄLSADE ALLA BESÖKARE (dvs bara du Anna)

RSS 2.0