True Blood update...

Ärligt jag borde omvandla denna blogg till fansite för True Blood! För alla er True Blood besatta maniacs har jag fått fram ett fint klipp på vad vi kan förvänta oss mer av säsong 2. Måste säga att de håller sig inte helt och hållet till böckerna så jag har verkligen ingen aning hur det här kommer att gå. Många frågetecken är det. I CANT WAIT!!!!!




Hugh and his granny (wife)

Jag hatar att vara en bitch men nu måste jag. Jag vet vad kärlek är och jag vet att utseende inte är allt MEN när man ser hunkar som Hugh Jackman med en mormor vid sin sida då blir man bara ett jäkla stort frågetecken. Hon är säkert fin inombords, underbar mamma och hon var säkert HOT BABE en gång i tiden men snääällaaaa (se bilden). MEN å andra sidan är det skönt att se att det finns hunkiga Hollywood stjärnor som inte är besatta av pinnsmala, silikon, botox besatta småtjejer.

 

Beroende av "TRUE BLOOD"...


Jag har problem... Jag är till det yttersta beroende av serien True Blood och böckerna som serien är baserad på. Jag är inne nu på den sjunde boken och jag kan inte sluta! Jag läser ut varje på bok på typ en dag! Sookie är den ultimata hjältinna och man måste vara dum för att inte gilla henne. NI MÅSTE läsa böckerna "The Sookie Stackhose Novels". Det finns 9 böcker nu men den 10 är på väg and I cant wait!!!! Här nedan har jag lagt in lite bilder från serien så att ni har något att se framemot när serien börjar visas på SVT.




WHAT THE F*** FRED?!?!



Kan någon förklara för mig sen när gick Fred och blev professor på Harvard? Vad har hänt Fred?
Har det gått så många år att vi båda har blivit så jäkla gamla eller så har åren inte varit snälla mot dig?
Jag vet man måste växa upp någon gång men INTE DU! Gå tillbaka till din gamla stil och sluta vara så allvarlig:(((

En skitbra Metalica cover gjord av Limp Bizkit.. The Good Old Dayz:) Spana in Kirk och Lars!!!


COUNTDOWN: 3 veckor....



Det är 3 veckor kvar till semestern och hemlandet kallar på mig. Längtar till att vandra runt Sarajevos gamla staden, bli ännu tjockare av all go mat och ta en dagstur till havet och Kroatien. Tills dess får denna låt lugna ner mig och mata min själ….längtar längtar….


It's all about the show!





Jag delar sorgen med hans familj som resten av världen. Det är fortfarande orealistisk känsla av att han är borta MEN gårkvällens spektakel var bara ett jävla exempel på moneymaking Amerikans show svineri. Otroligt konstigt att hans barn exponerades så mycket igår när han hela deras liv försökte skydda dem. Vet inte men hela minnesceremonin var obekväm helt enkelt. Kan inte förneka att det inte var intressant att titta på, jag gillade speciellt Brooke Shields tal, man såg hur skakad hon var och hur mycket han betydde för henne. Emellertid de kunde ha skippat spektaklet med kistan i centrum, det var just too much!!

 ”Honey don’t buy it here, we have those in states but only bigger and better”

(Citerar en fet amerikansk kvinna som jag råkade höra då jag var I Bryssel när hennes man ville köpa en belgisk choklad och det var det hon svarade honom, så typisk amerikans överlägsna efterblivenhet).

RSS 2.0