The attack of the clones!!!

Gick en runda idag på stan och blev lite paff. Det är helt otroligt hur 97% av Borås tjejer har fallit i klorna på modeindustri. Det var kloner överallt i stan, det var otroligt skrämmande dock intressant. Överallt såg jag kopior av Elin Kling, Nicole Richie, Lindsey Lohan osv osv

 

 

Solen sken, det var varmt och jag idioten tänkte inte ens på det utan gick ut i jeans, skinnjacka + sjal (en ren ”var beredd på kall och regnskurar" vana) och gissa om jag blev svettig. Gick in på H&M bara för att se vad som finns och till min förvåning började jag upptäcka de här klonerna. Inne på Divided avdelningen i sina überkorta shorts (svär skinkorna syntes), gladiatorsandaler, Acne typ t-shirt eller linne (se Elin Kling),Wayfarers, en mix av armband, och långa blonda och brunhåriga frisyrer (se Elin Kling). Det är ju snyggt men inte när man ser varannan tjej se ut sådär. Vad hände med egen stil? Vad hände med att ta lite av varje men göra det personligt? Det behöver inte vara iögonfallande men personligt ska det banne mig vara! Jag är minimalistisk, jag gillar inte för mycket grejer på en gång, jag gillar det enkelt, bekvämt och jag gillar det jag gillar helt enkelt. Visst shorts är snygga, men inte på mig! Javisst pannband är cool, men inte på mig. Det är jag, även om jag har Gina Tricot tröja på mig!


THE LOOK - of Robert Pattinson

Har hittat ett skitbra artikel till varför män aldrig kommer att förstå kvinnornas fascination för Twilight kärlekshistoria samt Robert Pattinsons sexighet:) Läs nedan... har skrattat många gånger åt den här...



****** I've just seen "Twilight" and I can't find the words to describe it. This isn't just a chick flick, it's the ultimate chick flick, the one that all other chick flicks will be compared to down the endless corridors of girly time. This is the film that proves beyond challenge that women really are a different species than men.

The whole film is Robert Pattinson giving Kristen Stewart "THE LOOK." Whenever Pattinson isn't staring at Stewart, he's staring into the camera, giving us THE LOOK too. The film is relentlessly hard selling Pattinson. The most egotistical actor in the world couldn't wish for more close-ups.



Men, you have to see this film. If you don't you'll never understand women. This is the full-strength version of what films like 'The Piano" only hinted at. THIS is what women want: red-lipped, gay-looking, emo-handsome men who are intensely...I mean intensely, I mean intensely to the exclusion of all else...intensely interested in their chosen woman. Women want the right man to give them THE LOOK! If you give them THE LOOK they'll murder their husbands for you and sell their children into slavery. They're junkies...they simply must have THE LOOK, regardless of the consequences!



If you're a guy don't expect to understand what women see in Pattinson. Only women understand it. If you don't look like this (above) then you're simply the flesh and bones your woman was forced to settle for because God didn't make enough Pattinsons.

About the best the rest of us men can do is to see the film, practice THE LOOK, then wait for a stormy night when, silhoutted by lightning, you can kick open your girl's bedroom door, with excrutiating slowness walk toward the bed where the girl is emitting little squeals of frightened passion to the tune of imagined jungle drums...ratchet down and press your forehead to hers...look deep into her eyes...and deliver...and deliver...and...and...well... you know what.********

Dagens låt!

Eftersom det är så många bra låtar där ute kör jag med dagens låt:

Mando Diao - The Shining


Årets sämsta låt?

LÄTT

Black Eyed Peas überdåliga "Boom Boom Pow"... Jag fattar inte hur någon kunde sitta bakom mixbordet och tycka att det här var bra? Det värsta är ju att den har blivit typ HIT... Och Fergie, de där grönt-hår-hörlurar är inte snygga!

http://www.youtube.com/watch?v=FRqVTxkfXEg


Dagens hatobjekt!

HON IRRITERAR MIG BARA. Dagens hatobjekt är denna äckliga "tror att hon är Whitney" idiot bitterfi**a Perelli. Jag fick tidningen Chic igår och där var hon på frontcover med sina dyra klädesmärken. Jag tål verkligen inte den kvinnan!


"Faster Kill Pussycat...."

Ok, jag är ”loopy” vad det gäller Robert Pattinson och jag älskar Brittany Murphys samarbete med Paul Oakenfold – Faster Kill Pussycat. Gissa vad jag har:) En bild och video montage av Rob med just denna låt. It cant get any better:)


HANGOVER - BAKSMÄLLAN!!!!



Ni bara måste se denna film! Jag vet att alla tjatar om den nu men den är så ROOOLIIIIGGGG. Filmen är 1h 39min lång och jag skrattade i 1h 20 min. Jag har aldrig skrattat så mycket under en komedifilm. Denna är den bästa…

Zach Galifianakis aka "Fat Jesus" du är på väg uppåt tack vare denna film, du var onormalt rolig och tack för ditt "skådespeleri" (även om jag tror att du är sådan i det verkliga livet, bara enormt rolig).

PS. Alla ni som satt nära mig och min man, jag är verkligen ledsen för att jag skrattade så mycket, lät som en häxa, kvävdes, grät av skratt och viftade med händerna….DS.


I'm like totally Famous!!!



Jag är absolut för den fria viljan, jag dömer absolut inte någon tjej för att ha ett aktivt sexliv MEN Paris Hilton exponering är bara äcklig! Varje dag är det någon ny kille som hon har hånglats med på något hippt klubb i LA för att sedan försvinna med dem. Sex är kul men att ha en hjärna och tänka efter är ännu bättre. Att gå ut i det offentliga, visa upp sina trosor, sitt underliv, spela in amatör porrfilm, hångla upp killar, ena dagen vara förlovad nästa dag strippar på något bord på något bar: det kallar jag för RIKEMANS idiotism. Efter allt detta går hon ut och klagar hur de framställer henne!?!?! WHAT THE F*^*^!!??


Det måste vara så att hon har upplevt absolut allt ”us mortals” vill uppleva så att hon vet helt enkelt inte vad hon ska göra längre. Snart kommer hon väl börja gå på Swingers party eller ha sex med djur bara för att känna sig levande. Hela den här Hollywood rikemansbarn som är kända för att vara kända har gått för långt. Jag vägrar köpa några tidningar alls som har något med de här bortskämda idioterna samt reality stjärnor att göra! Bojkott är det som behövs för tidningar skriver om de här idioterna för att folket vill och JAG VILL INTE LÄNGRE!!!


PS. Att denna tjej har skapat trend att kalla tjejkompisar för BITCH och WHORE visar bara vart västvärlden är på väg.DS

I wanna do bad things with you...

Ok ännu en ny serie på G, True Blood. Den sänds redan på Canal + men jag har fuskat lite och tittat på nästan alla episoder på casttv.com:)) Jag är ganska förkyld och har legat i sängen i typ 48H och var trött på allt som den ”vanliga kanalutbudet” hade i beredskap åt mig. Jag har ritat ihjäl mig och drogat ihjäl mig med Alvedon så jag bestämde ”it’s time for some more hunky vampire”.

 

Just d, serien handlar om mer VAMPYRER och gissa vem som är med i den???

Alexander Skarsgård!!!!!! Han ä så jäkla bra och snygg i serien, så stolt över honom. Spana in låten till serien och några klipp, hur skönt som helst och lite mer krut i den är det än ”puppy-love” Twilight kan man lugnt säga….


My hobby!

Nu har jag ritat en hel del och jag vill dela med mig av mina försök att rita något vettigt. Som sagt jag är inte bra på det här, det här är en hobby, något som gör mig lugn och glad. Jag mår otroligt bra av att rita och skapa och sedan bläddra genom blocket och vara stolt över mig själv:)


Vampire Diaries!!!!!

OMG.. Nu vet väl alla att jag är lite galen i vampyrer och omöjliga romanser. Nu har det kommit en ny grej jag kan vara galen över. Nämligen en ny serie är på väg att komma som heter ”Vampire Diaries”. AAAHHHHHH

 

*skriker som en 13 årig tjej*

 

När jag gick i sjuan eller åttan så lånade jag en bok som hette just ”Vampire Diaries”.. Jag läste klart den på typ några timmar. Fick reda på att det här är en hel seriebok så jag lånade alla böcker och bara satt hemma i en hel vecka och läste. Jag var helt galen i de här böckerna, i vampyrer och den omöjliga kärleken. Vid den tiden tänkte jag ”varför gör ingen en film om det här?”. OK det är ingen film de gör, men en serie är på väg iaf och ni kan ta en titt på trailern här nedan…

 


Money and fame.....??



Läste idag att den söta Ashton Kutcher har gått och blivit idiot han med! Ashton skrev på sin Twitter att skriva autografer är irriterande och om han inte är upptagen då kan han väl skriva någon gång.

 

OK Ashton vilka brillianta filmer har du gjort under ditt liv som har utmärkt dig som skådespelare? ”Dude where is my care” kanske, DONT THINK SO. DU är där du är just nu (på b-listan och föreställ dig inte något annat) pga

 

  1. Dina fans
  2. Ditt modellaktiga utseende
  3. Rankningen steg när du blev ihop med ”Ya Mamma” Demi

 

Det lilla du kan göra för dessa människor som vill ha din autograf (fattar inte varför man skulle ens vilja ha den) så är det inte så svårt att skriva två små ord på ett litet papper. Utan de här människorna skulle du inte vara av något intresse idag faktiskt, det folket frågar efter så ger de stora bolagen dem det. Nä men Ashton det är väääldigt synd om dig, du som har en massa pengar, gift med en Barbie docka och reser världen över och är tvungen att uthärda den tortyren… att skriva autograf… YOU IDIOT!

 

PS.Det kommer en dag när du kommer be folk om att får skriva din autograf…DS.

 

*om det finns felstavningar är det bara pga att jag är förkyld, mina näsa rinner och ögonen tåras och jag skrev det här av ren irritation*


Stupid headlines!!!

En ska som jag har alltid förundrats av den svenska media är deras själviska och egoistiska koncentration på "svenskar" i varje katastrofal läge. Ett exempel på detta är då den hemska flygplans olyckan som har drabbat flera familjer runtom i världen men även oss andra som känner sorgen med de här människor. Emellertid när jag läser tidningar (nu syftar jag på blaskan aftonbladet) så är det viktigaste för de här journalister är hur många svenskar fanns ombord, hur många hade svenska pass, hur många som inte hade svenskt medborgarskap etc etc. Nähe en av de var en invandrare utan svensk pass då gör det ju hela OK med andra döda? Det lättar bördan för oss svenskarna! Jag menar hur poänglöst samt känslokallt är det inte med den jävla onödig fakta i ett sådant sörjande moment? Javisst det är ju hemskt att veta att en våra svenska grannar kanske var med på flygplanet men att gå in på detaljer hur många det var med medborgarskap osv känns så onödigt och så jävligt så att det är inte sant!


I heart Coldplay?

Tro det eller ej men jag har börjat gilla Coldplay!!! Det är tack vare den nya skivan. Jag kunde inte stå ut med dem när de kom ut först med den jävla depressiva plågan när han promenerar på stranden. Men denna skiva har verkligen fått tag i mig, låttexterna är så berättande på ett bra sätt. Han sjunger inte bara för sångens skull, han försöker förmedla något. Alla låtar på hela albumet är helt otroliga! Min favorit för närvarande är Lost…

”Just because I am hurting
Doesn’t mean I’m hurt
Doesn’t mean I didn’t get what I deserved
No better and no worse…”


Jag pissar på mig HAHAHAHHA

Snacka om att överdriva. Här människor ser ni psykopatiskt överdrivna Twilight saga fanatiker. Jag måste bara lägga upp detta, jag har skrattat nu i si sådär 30 min utan paus. Nu har jag ont i magen...auch... Men de här var föööörrrrr mycket SHIT...snacka om desperat....




Molto bene?!?!

Finns det någon här som kan förklara för mig om majoriteten av Italienare är dumma, väldigt smarta, smyg fascister eller förblindade av glam och fame? Vad är mitt syfte med frågeställningen då? Här kommer den:


Hur i helvete kan man välja en pedofil, smyg-fascist, kapitaldiktator och korruptiv maffia look-a-like, försjunken 1.50 m dvärg idiot till landets ledare? Ett ”demokratiskt” land (parantes pga det finns ingen perfekt demokrati, det är bara den bästa lösning hittills för att ett land ska kunna fungera) i Europa, medlemmar i EU och så har de jävla kåt idiot till sin ledare? Det enda man kan säga väl är att de flesta politiker är sådana också, PRIVAT. Denna är iaf öppen med sina sjuka tankar.


En annan fråga som min man ställde var också ”hur dumma är de här unga tjejer som faller för honom? Vad är det han har? Jag bryr mig inte hur mycket pengar och makt han har det är bara sjukt. Samma sak med Flavio Briatore (ni vet han chef för Renault i F1). Han var ihop med Naomi Campbell, har barn med Heidi Klum och strulat med Eva Herzigova. De här kvinnor har makt och pengar så jag vet fan inte vad är det som de finner hos Flavio som är sååå intressant?!?!? Personlighet… NOT....


Ca 2 min "New Moon" teaser...

Ok här kommer en till SPOILER. Om ni är lika galna som jag i Twilight saga så tror jag att ni vill se följande...






Shall..am...we...am...KISS...NOT!

Jag svär detta var den bästa ”Award acceptance” grej någonsin! Ni vet väl att det var MTV Movie Awards och vet ni vem som van bästa kyssen. Ja alla våra sexiga Kristen och Robert, jag svär bästa grej….

 

THE KISS

 

 


RSS 2.0