OH Alcide Herveaux..mmmm


 

Som ni alla vet är jag lite smågalen i Sookie Stackhouse noveller, började läsa dem innan jag ens visste att det finns en serie baserad på böckerna; TRUE BLOOD. YAYKS vad glad jag blev! Men iaf min favvo karaktär i böckerna är Alcide, en manlig och HOT sexy kille som ställer upp för Sookie, de har ngt på G men det händer aldrig ngt helt enkel:( Säsong tre börjar nästa sommar och det är då Alcide ska dyka upp och de har gett rollen åt den görsnygga Joe Manganiello. I am happy, very happy....


Outfits!

Företagets julfest närmar sig och va f** ska man ha på sig??? Måste ut på stan och kika lite men har surfat och önskar mig dessa två outfits.



Lite tomtemor känsla going gothic naughty:)







Mysigt mysigt...

Min underbara, fina, lilla bäbis är sjuk:( (dvs min man). Men eftersom han är en riktigt macho guy så håller han ut och går till jobbet, HELLO han har ju gjort militärtjänsten i Bosnien så jag tror han klarar av allt efter det! Men igår på kvällen blev han allt sämre, hög feber, frossa fick värma honom, ta hand om honom och det blev mysig hemmakväll. Jag gjorde lite asiatisk mat och en jättegod kaka. Kakan har mina arbetskamrater smakat på och vill veta receptet så här kommer den, den är hur enkel som helst!!!

Du behöver:
3dl vispgrädde
200 g Philadelphia
2 dl socker
Citron
förpackning av Petit Beurre kex (jag köper en större förpackning i arabaffären på Norrby)
Körsbärssås (dansk klassiker, jag köper den på Willys och finns att hitta bland korv-sektionen?!?!?)

Vispa grädden och tillsätt Philadelphia osten, sockret, lite riven citronskal och citronsaft efter egen smak. Blanda alla ingredienser noggrant så att det blir en fin kräm.

Ta en form och doppa varje kex lite snabbt på båda sidor i mjölk och ordna upp i formen, det ska vara två lager av doppade kex. Därefter lägger du halva krämsmeten och fördelar det fint över kexen. Upprepa samma sak igen med kexen och den andra halva av smeten. Sist över smeten lägger du till körbärssåsen, täcker med plastfolie och lägger i kylskåpet så att kexen blir mjuka och kakan kall. Bäst är att stå över natten men 2-3 timmar räcker också.

Voila!



Tips: Lägg några tandpetare i kakan innan du täcker med folie så att såsen inte klibbar sig fast i folien.




Medan vi väntade på kakan gjorde jag också marinerade kycklingspett med jordnötssås, GUD va gott det blev.

Kycklingen marinerade jag i soya, persilja, vitlökskrydda. Tänk på att blötlägga spetten innan du trär på kycklingen för ni vill väl inte att spetten ska börja brinna:) Jag stekte dem lite snabbt i en grillpanna (för att få de fina grillränder) och sedan in i ugnen.

Jordnötssåsen gjorde jag med kokosmjölk, en skvätt grädde, jordnötssmör, Thai röd currypasta, soya och hackade jordnötter.



mmmmm mmmmm mmmmm......

What to do??

Nä vet fan inte vad jag ska blogga om.... har ritat lite så titta på bilderna...





Min "hudfärg" tog slut, därför ser det lite konstigt ut...




Onormalt vill-ha-begär

Marc By Marc Jacobs klockor... mmmmmm....




RSS 2.0